Raamfolie of een zitkubus laat je bedrukken door een expert

Raamfolie met patroon laat je bedrukken door een expert als Axicom Design. Raamfolie met uw bedrijfs- of merknaam is een ideale manier om reclame te maken. Axicom Design biedt u de mogelijkheid om zelf raamfolie te ontwerpen en helpen u met het uitwerken van een mooi ontwerp. Vervolgens printen zij deze. Raamfolie is de ideale manier om reclame te maken voor uw bedrijf. Echter is het wel van belang dat de raamfolie van goede kwaliteit is. Een specialist als Axicom print in haarscherpe fullcolour, watervast en lichtecht. Ook verzorgen ze de afwerking van uw folie. Ze lamineren het printwerk, plakken het op en snijden het indien nodig uit. Naast het bedrukken van raamfolie kunt u bij de specialist ook terecht voor een fullcolour zitkubus. Deze kunt u geheel naar eigen ontwerp laten maken.

Verschillende printers voor het bedrukken van diverse producten zoals een zitkubus of raamfolie

Axicom Design biedt u verschillende mogelijkheden op het gebied van printing en signing. Wilt u graag raamfolie laten bedrukken of kleine oplages afdrukken? Het kan allemaal bij Axicom Design. Zij beschikken namelijk over diverse printers waarmee zij een breed scala aan producten maken. De kleinformaatprinter is bijvoorbeeld geschikt voor kleine oplages zoals visitekaartjes of A3 posters. De grootformaatprinter print tot 160 breed en op zowel zelfklevend vinyl, canvas, spandoek en behang. Tot slot beschikken ze over een A3-vlakbedprinter die verschillende materialen tot 5 cm dik kan bedrukken. Ook beschikt deze specialist over gespecialiseerde afwerkingsmachines als een snijplotter, postersnijmachine en lamineer- en applicatiewals. Daarnaast kunnen ze u ook van dienst zijn bij het bedrukken van raamfolie of een zitkubus.

Om deze redenen laat u de specialist uw raamfolie bedrukken

Bij deze design studio kunt u meer dan alleen raamfolie laten bedrukken. Ook voor grootformaatprinting, signing, belettering en drukwerk kunt u bij een specialist als Axicom Design terecht. Vakmanschap, veelzijdigheid en creativiteit zijn de kernwaarden van dit bedrijf en de reden dat u een verstandige keuze maakt wanneer u hen inschakelt. Dit alles doen zij tegen concurrerende tarieven en op zeer korte termijn. Naast de drie disciplines: design, print en styling, bieden zij u ook de mogelijkheid om een eigen zitkubus te ontwerpen. Deze poef kunt u laten bedrukken met een ontwerp naar keuze. Wilt u uw kantoor opleuken met een zitkubus of wilt u raamfolie laten bedrukken? U kunt altijd terecht bij deze specialist.