Mijn bedrijf heeft een administratief werker nabij Rotterdam nodig

Wilt u graag aan de slag gaan met een administratief medewerker voor uw snelgroeiende bedrijf in Rotterdam? Of bent u voor een tijdelijk project op zoek naar nieuw personeel voor een aantal maanden? DDD Personeel vindt de ideale medewerker voor uw bedrijf! Of het nu om flexwerkers, uitzendkrachten, gedetacheerden of vast personeel gaat, uw nieuwe administratief medewerker uit de omgeving van Rotterdam is direct inzetbaar. Daarnaast profiteert u van vele andere voordelen. Zo is DDD Personeel in het bezit van alle belangrijke kwaliteitskeurmerken die voldoen aan alle financiële, fiscale en administratieve verplichtingen. Ook zijn zij aangesloten bij de NBBU, NEN-4401 en het SNA-Keurmerk. Hierdoor bent u dus altijd verzekerd van kwalitatief hoogwaardige diensten, zekerheid en betrouwbaarheid. DDD Personeel regelt betrouwbaar en gedreven personeel.

Aan de slag als administratief medewerker in Rotterdam of omgeving

Het vinden van een administratieve functie is de laatste jaren steeds lastiger geworden. Merkt u dit ook bij het zoeken naar uw nieuwe baar? Daar kan DDD Personeel u bij helpen. Zij zijn namelijk gespecialiseerd in het samenbrengen van werkgevers en werknemers. Hierbij kunt u als administratief medewerker in Rotterdam aan de slag gaan op uitzendbasis, detachering of via Payroll. Er is dus altijd een oplossing voor alle werkzoekenden. Wacht niet langer en ga vandaag nog op zoek naar uw droombaan als administratief medewerker in Rotterdam of omgeving. Inschrijven gaat eenvoudig online via het inschrijfformulier. Zijn uw gegevens in goede orde ontvangen, dan neemt de uitzendspecialist contact met u op voor een persoonlijk gesprek.

Ik ga aan de slag als administratief medewerker in Rotterdam, wat nu?

U heeft eindelijk een geschikte baan gevonden die bij u past. Dan is het van belang dat u langs gaat bij DDD Personeel voordat u start met uw eerste werkdag. Hier krijgt u namelijk uw werkzaamheden te zien aan de hand van een instructiefilm. Ook ontvangt u een instructieboekje waarin alles nog rustig uitgelegd wordt en een lijst met spullen die u nodig heeft voor uw eerste werkdag. Om er zeker van te zijn dat u op tijd op de juiste locatie aankomt, ontvangt u een routebeschrijving of u kunt met een van de DDD-auto’s meerijden. Nu bent u helemaal klaar om te stralen tijdens uw eerste werkdag als administratief medewerker in Rotterdam!