Kirkels Internet Marketing
Image default
Gezondheid

Je temperatuur meten met een oorthermometer

Je temperatuur meten met een oorthermometer

De Oorthermometer is het meest gebruikte middel om onze lichaamstemperatuur op te meten. Dit omdat het een pijnloze methode is. Daarnaast vinden kinderen dit ook een stuk prettiger en bovendien meet het ook nog accuraat. Het is een heel betrouwbaar apparaat, want ook veel huisartsen gebruiken dit. Dat komt doordat het met infrarood de temperatuur op meet en. De bloedstroom van het oor staat namelijk in verbinding met die van de temperatuurregeling en daardoor is hij dus ook zo betrouwbaar. Elke keer dat je hem gebruikt is het hygiënisch om er een nieuw dopje op te zetten. Dit om te voorkomen dat als je ziek bent je hier een ander mogelijk mee besmet.

 Kijk dus ook altijd naar of deze leverbaar zijn voor jouw merk en model. Als je een signaal hoort dan is de temperatuurmeting geslaagd of mislukt. Pas als dit geluid hoorbaar is haal je de thermometer uit het oor. De gehoorgang moet hier uiteraard wel helemaal schoon voor zijn. Dit zodat het signaal ook echt in het trommelvlies kan komen. Het beste kun je vooraf je oren schoonmaken met een wattenstaafje. Het is een thermometer die ook gebruikt kan worden voor kinderen en baby’s.

De belangrijkste voordelen

Het beste kun je kiezen voor een oorthermometer die als best getest uit de testen komt. Deze biedt namelijk vele voordelen. Zo kun je vaak binnen 30 seconden of zelfs nog korter de temperatuur meten. Daarnaast is het een van de meest betrouwbare manieren om de temperatuur op te meten. Tevens is het ook comfortabel want bijna niemand merkt hier iets van en het is zeker niet eng. Daarnaast is het door de bijgeleverde dopjes ook nog eens hygiënisch. Deze kun je elke keer vervangen! Het enige nadeel is dat deze dopjes vaak prijzig zijn. Als je vaak je temperatuur moet meten kan dit kostbaar worden.