Eenvoudig in- en uitklokken met een modern tijdregistratiesysteem

Bent u op zoek naar een tijdregistratiesysteem waarmee u op elk moment van de dag kunt zien wie wanneer is binnengekomen en vertrokken? Dan is EasySecure de plek waar u dat kunt vinden. Zij bieden applicaties aan voor bedrijven, instellingen en organisaties en doen dat onder andere voor zorginstellingen, winkels, campings, industriële bedrijven en kantoren. Elke prikklok die zij aanbieden is modern, nauwkeurig en gebruikersvriendelijk. Bent u op zoek naar de prikklok van de toekomst, dan moet u bij EasySecure zijn.

Een prikklok met mobiele telefoon

Eén van de opties die EasySecure aanbiedt is registratie met de mobiele telefoon. Dat heeft als voordeel dat u minder tijd kwijt bent aan administratie en onderhoud. Kaarten en tags moeten worden uitgedeeld, geladen en gewist en worden ook veel kwijtgeraakt of vergeten. De meeste mensen in uw bedrijf hebben altijd een mobiele telefoon bij zich en daar profiteert u van. Door deze te gebruiken als toegangsbewijs bespaart u tijd en geld. Voor uw personeel is het ook een stuk gemakkelijker omdat ze niet om hun kaart of tag hoeven te denken.

 

Biometrische tijdregistratie

Een andere, nog snellere en gemakkelijkere optie, is om een tijdregistratiesysteem te nemen dat werkt met biometrische gegevens. Iemands vinger of gezicht wordt gescand en aan de hand daarvan wordt deze persoon binnengelaten en geregistreerd. Deze prikklok bespaart u nog meer geld en tijd, omdat iedereen altijd naar binnen kan. Uiteraard is een combinatie van de twee ook mogelijk en kunt u het biometrische tijdregistratiesysteem alleen toepassen voor toegang tot bepaalde ruimtes, afdelingen of magazijnen. Met een specialist van EasySecure stelt u een op maat gemaakt systeem samen dat perfect aansluit bij uw wensen en behoeften. En is het dan tijd voor de beoordelingsgesprekken, voor het belonen van uw personeel of moet u weten of iemand zich aan de regels houdt, dan staat deze informatie razendsnel op uw scherm.