De oplossingen voor uw bedrijf; een professionele ledenadministratie

Wanneer een specialist een oplossing heeft voor een professionele ledenadministratie zijn er meerdere bedrijven die hierbij gebaat zijn. Door het efficiënte gedrag van de software is er altijd wel iemand gebaat. Een goede relatie met de klant staat daarbij altijd centraal. Leden verwachten tegenwoordig meer van een vereniging dan in het verleden. Vandaag de dag willen leden dat een vereniging of organisatie professionaliteit uitstraalt. Daarnaast is de relatie tussen een organisatie en haar leden ook veranderd. Een lid wil vragen kunnen stellen en voortdurend op de hoogte worden gehouden van de ontwikkelingen van een organisatie. Met innovatieve software voor verenigingen kan dit gerealiseerd worden. Daarom kiest u voor verenigingssoftware van een erkend bedrijf.

Ledenadministratie zichtbaar verbeteren met CRM verenigingssoftware

Wanneer er een professionele ledenadministratie een update krijgt betekent dit dat verschillende software oplossingen voor verenigingen vrij komen. Hierbij speelt het ledenbestand een grote rol. CRM staat voor Customer Relationship Management en het is een systeem voor het beheren van één of meerdere ledenadministraties. Door middel van deze software wordt het voor verenigingen eenvoudiger om een uitgebreid leden- of relatiebestand bij te houden. Mutatieverzoeken kunnen geautomatiseerd worden en het systeem kan geïntegreerd worden met MS Office, MS Outlook, CMS en DMS. Dit soort software oplossingen voor verenigingen maken het bijvoorbeeld mogelijk om gemakkelijk bijeenkomsten te organiseren en snel visitekaartjes te maken. Ook kunt u de contributie en facturatie berekenen met behulp van de CRM verenigingssoftware.

All-in-one software oplossingen voor verenigingen: Livits

Zoekt u naar een professionele ledenadministratie om al uw documenten weer in een overzichtelijke manier te bekijken. Wij snappen dat u als vereniging het hier moeilijk mee heeft om alles op orde te krijgen. Maar wie kiest u voor? Een verenigingssoftware waarin DMS, CRM en CMS gecombineerd worden. Deze software is voornamelijk geschikt voor grote en complexe verenigingen. Livits is namelijk een totaalconcept dat helemaal aansluit bij de ambities van moderne ledenorganisaties. Met één systeem beschikt u over een website, leden- en relatiebeheer, documentstromen en online communities. Dat biedt zowel voordelen voor het bestuur als de leden van een vereniging. Leden zullen zich door deze verenigingssoftware meer betrokken voelen bij de vereniging. Op bestuurlijk niveau wordt onder andere de werkbelasting van bureaumedewerkers verminderd.